Ärr och acneärr

Ärr och Acne ärr går ofta att behandla med hjälp av varierande behandlingsmetoder, microneedling, kemisk peeling och skinbooster är några behandlingsalternativ.  Vilken behandling som passar just dig beror på din hudtyp.

Microneedling, kemisk peeling och skinbooster

Acne ärr är oftast ett besvärande tillstånd efter acne eller kraftig acne. Särskilt besvärande upplever många att det är i ansiktet, men även andra delar på kroppen såsom rygg, bröst samt axlarna då dessa områden många gånger är synbara för ögat.
Det är viktigt för dig som klient att känna till att det aldrig går att eliminera ärren helt och hållet, dock kan ett resultat av ca 60 procent förbättras av behandlingsområdet. Microneedling är en populär och kraftfull behandling för ärr och acne ärr.  Med hjälp av microneedling pennan kan många mikrokanaler öppnas för att därefter slussa ner viktiga ämnen för att stimulerar kollagennybildning som vidare bidrar till ökad elasticitet vilket resulterar i en jämnare och slätare hud. Läs gärna vidare under rubrik Våra behandlingar/Microneedling.

Kombinera microneedling med kemisk peeling och skinbooster

För att uppnå goda resultat på ett acne drabbat område kan kemisk peeling kombineras i samband med en microneedling behandling. Hos oss kan du först få en kemisk peeling för att därefter använda oss utav microneedling pennan med tillhörande hudvårdsprodukter. Har du gropar och fördjupningar i huden efter acne kan vi även använda oss utan Skinbooster injektioner för att lyfta upp groparna.
Läs gärna vidare under Våra behandlingar/Skinbooster och Våra behandlingar/Kemisk peeling.
Du är välkommen hos oss på konsultation där vi går igenom dina önskemål och alternativa val av behandlingsmetoder.