Event

BOKA PRIVAT EVENT
Vill du vara värd/värdinna för ditt eget event? Samla ihop dina vänner, bekanta och kollegor till ett roligt event med härliga behandlingar.  Vi erbjuder oss att skräddasy ditt event efter dina önskemål och behov.

VÄRD/VÄRDINNA
Du som värd/värdinna bjuder in dina gäster för dagen och står för det som önskas som ex mingel, dryck och tilltugg hemma hos dig. Kommer ni till kliniken kan vi hjälper er att handla in det som önskas.

FÖRMÅNER
Du som är värd/värdinna för detta event får utföra behandling till kraftigt reducerade priser. Övriga deltagare som önskar göra behandling erbjuds även fina rabatter under eventet.  Det finns alltid möjlighet till kostnadsfri konsultation, de som väljer att utföra sin behandling vid ett senare tillfälle erbjuds 10% rabatt på sin första bokade behandling. Under eventet lottar vi även ut en härlig goodiebag med fina hudvårdsprodukter.

BOKNING, ANTAL PERSONER OCH KONTAKT
Kontakta oss via nedanstående intresseanmälan, det är bra att vara ute i god tid. 
För att eventet ska bli av behöver det vara minst 5 personer som önskar utföra behandling. För bokning på annan ort ser vi gärna att man är minst 8 personer då avgifter som transport och boende kostnad tillkommer för oss.  

AVBOKNING
Behöver du avboka ska de ske senast 5 dagar innan bokat datum, i annat fall debiteras värden/värdinnan på en avgift. 

 

Intresseanmälan