OM IMPROVE CLINIC

Vår vision är nöjda klienter som trivs med sitt JAG. Vi agerar professionllt, skräddarsyr behandlingar efter klientens behov och önskemål. Vi brinner för det vi gör och har höga krav på oss och vill alltid leverara de bästa resultaten.
Vår ledstjärna inom injektionsbehandlingar är att förstärka dina befintliga drag på ett naturligt resultat. 

Legitimerad och certifiserad personal med många års erfarenhet

På Improve Clinic möter du alltid legitimerad och certifierad personal som är till din hjälp -Vi tar hand om dig från det att du kommer in i kliniken, tills du lämnar den och vi följer alltid upp våra resultat. Vi vill att du ska känna dig i trygga i våra händer. Våra mål och ambitioner är att ständigt uppdatera oss på ny teknik och väljer behandlingsmetoder som är väldokumenterade för att ge bästa möjliga resultat. 

Kristin Klangsell är certifiserad injektionbehandlare och Leg. sjuksköterska sedan 2007. På Improve Clinic utför hon samtliga injektionsbehandlingar. Kristin är medlem via REBS- Rådet för estetiska behandlingar i Sverige, mer information om det hittar du på www.rebs.se
Vi arbetar endast med kvalitetssäkra produkter och har en medicinskt ansavarig läkare som är ansluten till kliniken. Vi har även en patientskadeförsäkring för din trygghets skull och är registrerade hos IVO som vårdgivare. Företaget har även en läkare kopplat till sig. 

Nöjda klienter

Vårt huvudmål är nöjda klienter och därför är det viktigt för oss med bemötande av klient samt att vi lägger stor kraft och vikt med att ständigt höja vår kompetens, utbildning och fortbildning.

När du besöker oss får du alltid träffa en expertis inom området för att ställa dina frågor, anger dina förväntningar för att därefter eventuellt planera en behandling.

Som klient hos oss erbjuder vi även ett personligt och varmt omhändertagande med noggranna uppföljningar av respektive utförd behandling.Vår målsättning är att alltid ge dig som klient ett personligt bemötande där vi tillsammans skräddarsyr en behandling/ar för dig.