OM IMPROVE CLINIC

Vår vision är nöjda klienter som trivs med sitt JAG. Vi agerar professionllt, skräddarsyr behandlingar efter klientens behov och önskemål. Vi brinner för det vi gör och har höga krav på oss och vill alltid leverara de bästa resultaten.
Vår ledstjärna inom injektionsbehandlingar är att förstärka dina befintliga drag på ett naturligt resultat. 

Legitimerad och certifiserad personal med många års erfarenhet

På Improve Clinic möter du alltid legitimerad och certifierad personal som är till din hjälp -Vi tar hand om dig från det att du kommer in i kliniken, tills du lämnar den och vi följer alltid upp våra resultat. Vi vill att du ska känna dig i trygga i våra händer. Våra mål och ambitioner är att ständigt uppdatera oss på ny teknik och väljer behandlingsmetoder som är väldokumenterade för att ge bästa möjliga resultat. 

Kristin Klangsell är certifiserad injektionbehandlare och Leg. sjuksköterska sedan 2007. På Improve Clinic utför hon samtliga injektionsbehandlingar. Kristin är medlem via REBS- Rådet för estetiska behandlingar i Sverige, mer information om det hittar du på www.rebs.se
Vi arbetar endast med kvalitetssäkra produkter och har en medicinskt ansavarig läkare som är ansluten till kliniken. Vi har även en patientskadeförsäkring för din trygghets skull och är registrerade hos IVO som vårdgivare. Företaget har även en läkare kopplat till sig. Vår verksamhet finns idag på Flemingsgatan 34 där vi hyr in oss i samma lokaler som Salong Grand. Improve Clinic har även samarbeten med andra kliniker som väljer att ta in våra tjänster för att komplettera sin verksamhet, mer om det kan du läsa under våra samarbeten.

Nöjda kunder

Vårt huvudmål är nöjda kunder och därför är det viktigt för oss med bemötande av klient samt att vi lägger stor kraft och vikt med att ständigt höja vår kompetens, utbildning och fortbildning.

När du besöker oss får du alltid träffa en expertis inom området för att ställa dina frågor, anger dina förväntningar för att därefter eventuellt planera en behandling.

Som kund hos oss erbjuder vi även ett personligt och varmt omhändertagande med noggranna uppföljningar av respektive utförd behandling.Vår målsättning är att alltid ge dig som kund ett personligt bemötande där vi tillsammans skräddarsyr en behandling/ar för dig.

Konsultation

Konsultation inför din behandling har alltid varti en viktig grund hos oss men nu ett krav i samband med den nya lagen för estetiska behandlingar. Lagen innebär att alla nya kunder som önskar utföra en injektionsbehandling hos oss måste BOKA IN EN KONSULTATION FÖRST.  

Detta gäller inte dig som är ÅTERKOMMANDE KUND.
Efter avslutad konsultation infaller det även en betänketidtid för kunden på 48 timmar innan bokad tid för injektionsbehandling kan utföras.
 
Under vår konsultation går vi tillsammans igenom dina önskemål, förutsättningar och områden du önskar att behandla. Du får möjlighet att ställa frågor kring den behandling-/ar du önskar utföra. Vi ger dig information skriftlig samt muntligt om de olika behandlingar du önskar utföra. Du blir rekommenderad behandling/-ar utifrån vad du har för önskemål. Vi hjälper dig även att lägga upp en behandlingsplan utifrån dina önskemål. Vi erbjuder digitala konsultationer samt fysiska konsultationer.